«Укрзалізниця» повертатиме повну вартість квитків після відправлення поїзда. За яких умов?

  • 07:50
  • 28.03.2023
УЗ

«Укрзалізниця» оновила правила повернення коштів за квитки. Тепер за певних умов можна буде отримати повну вартість навіть після відправлення потяга.

Про це перевізник розповів у Telegram.

Так, «Укрзалізниця» тепер повертатиме повну вартість квитка і половину вартості плацкарти, якщо пасажир робить це не менше ніж за 6 годин до відправлення поїзда. Раніше всю вартість можна було отримати не менше ніж за 9 годин).

Також тепер можна буде повернути всі гроші за квиток, але якщо це робити не більше, ніж за годину після відправлення (раніше повертали лише 10% від ціни). Проте таке повернення можна буде робити тільки онлайн. А ще воно не стосується плацкарти.

– Укрзалізниця» запровадила ще низку змін, які не стосуються повернення коштів за квитки. Наприклад, компанія привела у відповідність сучасним нормам терміни та визначення. Зокрема, визначення «дитина-інвалід» замінили на «дитина з інвалідністю», а «інвалід війни» — на «особа з інвалідністю внаслідок війни».

Також компанія спростила процес оформлення замовлень для перевезення організованих груп пасажирів. Раніше оформлювати таке замовлення можна було тільки в письмовому вигляді особисто, а тепер процедуру дозволили перенести в онлайн.

Новини

18 березня 2024
17 березня 2024