У Миколаєві медпрацівника підозрюють в отриманні хабаря

  • 17:24
  • 01.02.2023

Нині обвинувальний акт слідчі та прокурори скерували до суду для прийняття законного рішення. За скоєне обвинуваченому загрожує до чотирьох років ув’язнення.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Викрили протиправну діяльність 32-річного медпрацівника співробітники управління стратегічних розслідувань разом зі слідчими слідчого управління ГУНП в Миколаївській області.

Тоді ж правоохоронці затримали фігуранта після безпосереднього отримання неправомірної вигоди у сумі 20 тисяч гривень.

У ході досудового розслідування слідчі встановили, що грошову винагороду працівник медзакладу отримав за вирішення питання про внесення завідомо неправдивих даних у висновок про проходження лабораторного дослідження громадянином на вміст наркотичних засобів.

За процесуального керівництва Миколаївської обласної прокуратури слідчі оголосили чоловіку про підозру за ч. 1 ст. 368 КК України «Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою».

Наразі слідчі закінчили розслідування та направили кримінальне провадження до прокуратури, яка скерувала обвинувальний акт до суду для розгляду по суті.

Відповідно до санкції інкримінованої статті зловмиснику загрожує до до чотирьох років позбавленням волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Новини

28 березня 2024
27 березня 2024