У Миколаєві облаштують «депутатські кімнати» у бомбосховищах для участі у сесіях

  • 07:29
  • 01.02.2023
264199_0_650

Для депутатів Миколаївської міської ради в різних районах міста планують обладнати «секретні» бомбосховища з безперебійним доступом до інтернету та електрики. 

Про це у вівторок, 31 січня, в ході засідання сесії Миколаївської міської ради, розповів Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич, пишуть «НикВести».

З початку повномасштабного вторгнення депутати збираються задля проведення комісій або сесій в онлайн-форматі. Так, 26 січня, на минулій сесії Миколаївської міської ради, були присутні 29 депутатів, але через проблеми з інтернетом, не всі депутати змогли прийняти учать у голосуванні певних питань. Тому сесію перенесли через відсутність кворуму. Для розв'язання цього питання мер Миколаєва Олександр Сєнкевич вирішив створити «секретні» бомбосховища для того, щоб всі депутати могли повноцінно брати участь у пленарних засіданнях.

— Розмовляв з головою міста Дніпра (Борис Філатов – прим.) він розповів, що у них сесія міськради проходить в гібридному форматі. Я розповів, що у нас, іноді, не вистачає голосів для прийняття рішення, тому що у деяких депутатів немає електрики або інтернету. Він запропонував, забезпечити депутатів старлінком і місцем де б вони могли працювати. Тому я хотів запропонувати, всім депутатам, які не мають можливості працювати, через проблеми з електроенергією та інтернетом, ми обладнаємо одне з бомбосховищ, куди ви можете приїхати і там спокійно працювати. Це місце буде засекречено, інформація про розташування місяця буде передана вам особисто. Такі місця ми зможемо обладнати в чотирьох районах Миколаєва, щоб було зручніше депутатам знаходитись в секретних сховищах, чи так званих пунктах незламності, – розповів Олександр Сєнкевич. 

Новини

28 березня 2024
27 березня 2024