Окупанти в Луганській області з 1 січня збираються вивести з обігу гривню

  • 11:49
  • 04.12.2022
_privatbank_cherga_gettyimages_1238504865_650x410

З 1 січня на окупованих територіях Луганської області ворог збирається вивести з обігу гривню. Розрахуватися в магазинах та оплатити комуналку українців змушуватимуть в рублях.

Про це повідомляє в Telegram Луганська ОВА.

– Із 1 січня на окупованих територіях збираються вивести з обігу гривню. Розплатитися в магазинах, оплатити послуги та провести розрахунки ЖКГ можна буде виключно в рублях. Готівку у гривні з 1 січня 2023 року можна буде обміняти у відділеннях банків, - йдеться в повідомленні.

Тим часом, так званий «уряд ЛНР» встановив тарифи на комунальні послуги у нещодавно захоплених Сєвєродонецьку, Лисичанську та Кремінському районі.

– Тарифи уведено «заднім числом». До прикладу, у Сєвєродонецьку - з липня. Та добре, якщо людина хоча б покористувалася цими послугами. А так тариф на вивіз сміття встановлений, сміття від початку літа не вивозиться, - зазначають в ОВА.

Вказано, що воду окупанти дали лише в деяких будинках у вересні-жовтні, «однак сплачувати за неї слід із липня усім».

– У багатьох взагалі не дали, як от в Лисичанську. Та і чим розраховуватися, якщо зарплату видають лише обраним? Люди ще нічого не встигли зрозуміти, як уже винні Росії, - додали в ОВА.

Нагадаємо, російська армія зараз демонструє слабкість в усіх відношеннях.

Фото про наслідки воєнних дій у Миколаєві можна подивитися тут.

Новини

26 квітня 2024
25 квітня 2024