Миколаївські десантники знищили ворожий БТР-82А ударами з арти та дрона

  • 13:08
  • 26.10.2022
dshvzsu

Миколаївські десантники знищили ворожий бронетранспортер БТР-82А, поціливши в нього з артилерії та завдавши контрольного удару бойовим дроном.

Про це повідомили в телеграм-каналі Десантно-штурмових військ ЗСУ.

За словами військових, спочатку по ворожій цілі відпрацював артилерійський підрозділ, після цього ударний безпілотник ДШВ ЗСУ завдав фінального удару.

– На відео зафіксовано, як в одному з районів Донецької області артилерійський підрозділ 79-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України пошкодив російський бронетранспортер БТР-82А. Після цього підрозділом БПЛА за допомогою ударного дрону ворожу бронетехніку було повністю знищено, – йдеться в повідомленні.

79-та окрема десантно-штурмова бригада – з’єднання Десантно-штурмових військ Збройних Сил України. Базується у м. Миколаїв. Навесні 2014 року у числі перших була піднята для відбиття російської агресії. Підрозділи бригади брали участь у боях за Слов’янськ, а згодом – на різноманітних ділянках фронту на сході України. З 2016 року бригада була переформована на десантно-штурмову і отримала танковий підрозділ.

Нагадаємо, Резніков пояснив, чому росіяни тікатимуть з Херсону без вуличних боїв.

Фото про наслідки воєнних дій у Миколаєві можна подивитися тут.

Новини

5 травня 2024
4 травня 2024