Мінекономіки забронювало понад 700 тис. військовозобов'язаних

  • 13:52
  • 06.10.2022
2773935

Міністерство економіки забронювало понад 700 тисяч військовозобов'язаних осіб, відстрочивши їх від призову.

Про це говорили під час зустрічі першого віце-прем'єр-міністра – міністра економіки України Юлії Свириденко з представниками аграрних асоціацій, повідомляє прес-служба міністерства.

– Ми працюємо над тим, щоб співробітники підприємств, які критичні для функціонування економіки, були заброньовані. За цей час ми до ухвалення відповідного закону забронювали вже понад 700 тисяч осіб, - сказала Свириденко.

Вона зазначила, що цього тижня Верховна Рада має проголосувати законопроект, яким передбачено, що бронюванню підлягають військовозобов'язані, які працюють на підприємствах, в установах та організаціях, які є критично важливими для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період.

– Паралельно з цим Мінекономіки розробляє проект порядку, який визначає чіткі та зрозумілі критерії, умови та порядок бронювання військовозобов'язаних співробітників, - зазначила Свириденко.

Нагадаємо, минулої доби українські бійці ліквідували 330 окупантів. Усього з початку повномасштабного вторгнення Росія втратила 61 330 військовослужбовців.

Фото про наслідки воєнних дій у Миколаєві можна подивитися тут.

Новини

26 квітня 2024
25 квітня 2024