На півдні авіація ЗСУ завдала 7 ударів по засобах ППО і районах скупчень сил ворога

  • 19:49
  • 23.09.2022

На півдні авіація ЗСУ сьогодні нанесла 7 ударів по засобах протиповітряної оборони та районах зосередження сил ворога.

Про це повідомив спікер оперативного командування «Південь» Владислав Назаров.

За його словами, підрозділи ракетно-артилерійських військ виконали 99 вогневих завдань, в тому числі по ураженню двох командних пунктів противника в Генічеському і Каховському районах. Продовжується вогневий контроль із припинення ворожої активності на Каховському мосту.

– Підтверджені втрати ворога станом на ранок склали 9 рашистів та 2 буксировані міномети 120 калібру. Решта втрат - встановлюються та дорозвідуються, - сказав Назаров.

Він також додав, що авіацією ЗСУ завдано 7 ударів по засобах протиповітряної оборони та районах зосередження сил та засобів ворога.

Корабельне угруповання ворожих військ в Чорному морі маневрує вздовж південно-східного узбережжя Криму в кількості 14 одиниць. На бойовому чергуванні - 3 надводних і 1 підводний носії крилатих ракет «Калібр» з сумарним залпом 28 одиниць, а також 2 великих десантних кораблі.

Нагадаємо, Збройні сили України минулої доби ліквідували ще 550 російських окупантів. Усього з початку повномасштабного вторгнення в Україну втрати Росії становили 56 060 військовослужбовців.

Фото про наслідки воєнних дій у Миколаєві можна подивитися тут.

Новини

18 травня 2024
17 травня 2024