На півдні країни ЗСУ збили російський штурмовик СУ-25 – ОК «Південь»

  • 08:22
  • 07.09.2022
1656761517-1960

На півдні країни ЗСУ збили російський штурмовик СУ-25.

Про це йдеться у повідомленні Оперативного командування «Південь» щодо поточної оперативної обстановки в зоні відповідальності.

 

Як зазначається, обстановка в операційній зоні півдня України напружена і динамічна. Противник продовжує оборонні бої та підступні обстріли населених пунктів як вздовж лінії зіткнення, так і в наших тилових районах.

– Для коригування вогню окупанти активізують повітряну розвідку. В Миколаївському районі одного такого шпигуна типу «Орлан-10» збито. Намагаючись утримати займані рубежі, ворог вкотре застосував тактику авіаційних ударів в напрямку Білогірки, Костромки, Сухого Ставку, Безіменного. За що й щедро сплатив штурмовиком. Су-25 влучно достроково приземлений нашими зенітно-ракетними підрозділами,– інформує командування.

Авіацією ОК «Південь» було нанесено 13 ударів, а ракетно-артилерійськими підрозділами виконано понад 250 вогневих завдань.

– Підтверджені втрати ворога складають – 83 рашисти, 5 танків, 12 гаубиць «Мста-Б» та «Мста-С», 3 гармати «Гіацинт-Б», 3 одиниці авто-бронетехніки. Знищено 3 склади боєприпасів в Голій Пристані Томиній Балці і Снігурівці,– зазначено у повідомленні.

Нагадаємо, що ЗСУ відбили деякі населені пункти на півдні України. Однак, про звільнені території повідомлять пізніше, щоб не піддавати їх масованим ударам з боку окупантів.

Фото про наслідки воєнних дій у Миколаєві можна подивитися тут.

Новини

25 квітня 2024
24 квітня 2024