Квартальні або місячні: які лінзи варто придбати?

  • 13:05
  • 18.08.2022
1021

У сучасному світі люди з проблемами зору частіше роблять свій вибір на користь м’яких контактних лінз, аніж окулярів. Адже більшість обирає лінзи через низку переваг, найголовнішими з яких є практичність, компактність та зручність у використанні.

Перед безпосередньою покупкою контактних лінз, для початку необхідно обов’язково отримати консультацію у офтальмолога, аби уникнути неприємних наслідків на зразок синдрому «сухого ока», пошкодження рогової оболонки та інше. Після отриманих рекомендацій від лікаря купити лінзи для зору можна в аптеці чи інтернет-магазині.

Сьогодні асортимент контактних лінз приголомшує своєю різноманітністю. Лінзи не повинні заважати вашому повсякденному життю, тому важливо їх підібрати згідно конкретним потребам. Серед користувачів лінз особливо популярні два види, які частіше використовуються: квартальні та місячні.

Квартальні лінзи призначенні для покращення чіткості зору людям із далекозорістю і короткозорістю та розраховані на експлуатацію протягом трьох місяців. Вони виробляються з гідрогелю і містять оптимальну кількість вологи, що зменшує ризик розвитку дегідратації.

Для тих, хто наразі прийняв рішення відмовитися від окулярів і перейти до використання лінз, квартальні лінзи OPTIMA FW – гідний варіант: https://opticaluxor.ua/products/kontaktni-linzi-air-optix-plus-hydraglyde. Щоб квартальні лінзи змогли прослужити їх власнику всі три місяці, важливо дотримуватись правил догляду за ними: здійснювати спеціалізованим розчином очищення від бактерій, пилу, часток косметики, білкових відкладень тощо.

Лінзи на місяць частіше обирають люди із далекозорістю, короткозорістю та іншими проблемами. Ними можна користуватись не більше місяця, від 8 до 16 годин на добу і обов’язково знімати на ніч. Цих правил важливо дотримуватись, аби не допустити запальних процесів. Для очищення лінз необхідно мати спеціальні розчини і контейнер. А після закінчення терміну їх придатності, лінзи потрібно утилізувати.

Головною перевагою місячних лінз є те, що вони розраховані на термін носіння, при якому не потрібна заміна оптики. Виготовляються місячні лінзи із гідрогелю і силікон-гідрогелю. Ці матеріали чудово пропускають кисень, не викликаючи подразнень. Користувачам з підвищеною дратівливістю очей, які страждають від пересихання рогівки рекомендовано обрати лінзи AIR OPTIX PLUS HYDRAGLYDE: https://opticaluxor.ua/products/kontaktni-linzi-optima-fw. За посиланням можна придбати лінзи і отримати додаткову консультацію.

Новини

19 березня 2024
18 березня 2024