Миколаївщина відчула результат ударів ЗСУ по російських складах боєприпасів – Плетенчук

  • 17:21
  • 12.08.2022
55F51289-5A7C-4C7D-9D9D-17A5881C4731_w1023_r1_s

Миколаївщина відчула результат ударів ЗСУ по російських складах боєприпасів.

Про це заявив пресофіцер Миколаївської військової адміністрації Дмитро Плетенчук в ефірі національного телемарафону.

– Сьогодні 22 доба з початку повномасштабного вторгнення, коли не було обстрілів Миколаєва. Усі інші дні ми потерпали від обстрілів постійно. Проте по області прилітає. Вони перейшли до більш застарілих систем озброєння – використовують переважно «Смерчі» та ствольну артилерію. До цього місто і область тероризували протиповітряними ракетами С-300, – сказав він.

За його словами, зараз відчувається нестача боєкомплектів у російських військових.

– Зараз ситуація змінилася – відчувається нестача боєкомплекту у росіян. І це дуже добре. Ми відчуваємо результат роботи по їхніх складах – стало трошки в Миколаєві тихіше, але область обстрілюється. Все, до чого може дотягнутися РСЗВ від лінії фронту, яка пролягає фактично по межі областей, обстрілюється, – додав Плетенчук.

За його словами, попри те, що на Миколаївщині ситуація – постійно складна, оскільки це прифронтова зона, вона є повністю контрольованою ЗСУ.

Українські військові регулярно повідомляють про ураження російських складів боєприпасів на окупованій частині півдня України.

Нагадаємо, у миколаївських лікарнях станом на 12 серпня знаходиться 287 людей, яких було поранено під час обстрілів російських військ.

Фото про наслідки воєнних дій у Миколаєві можна подивитися тут.

Новини

27 квітня 2024
26 квітня 2024