McDonald’s відновлює роботу в Україні

  • 15:57
  • 11.08.2022
mcdonald___s_gettyimages_1341359023_4_650x410

Мережа ресторанів швидкого харчування McDonald’s знову відкривається в Україні. Ресторани мережі не працювали від початку повномасштабного вторгнення Росії.

Про це повідомив Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба в Facebook.

– Вітаю рішення компанії McDonald’s відновити роботу ресторанів в Україні. Спочатку це буде Київ і західна частина нашої країни, - написав він.

За словами міністра, підготовка до безпосереднього відкриття ресторанів займе деякий час.

– Ми вели довгі переговори і переконували McDonald’s відновити роботу в Україні. Я вдячний керівництву компанії за прийняте рішення. І подяка всім, хто приєднався до цієї адвокації в США і в Україні, - заявив Кулеба.

Він підкреслив, що повернення великої американської компанії - це, перш за все, сигнал для міжнародного бізнесу про можливість працювати в Україні, навіть попри умови війни.

– Це робочі місця і податки в український бюджет, виживання нашої економіки в часи російської агресії. Це, врешті-решт, частина відновлення України, - додав міністр.

У компанії повідомили, що після тривалих консультацій і обговорень McDonald’s вирішив ввести поетапний план відновлення роботи деяких ресторанів в Києві і на заході України.

– Протягом декількох наступних місяців ми з партнерами будемо займатися відновленням ланцюгів поставок продуктів в ресторани, підготовкою ресторанів до обслуговування клієнтів, поверненням команди ресторанів і співробітників в робоче середовище, а також впровадженням розширених процедур і протоколів для забезпечення безпеки наших людей і клієнтів, - повідомила прес-служба Mcdonald's в Facebook.

Нагадаємо, на Миколаївщині частково пошкоджено або знищено 9 тисяч цивільних об'єктів.

Фото про наслідки воєнних дій у Миколаєві можна подивитися тут.

Новини

19 квітня 2024
18 квітня 2024