Агенти ФСБ допомагали знищувати суднобудівні заводи у Миколаєві. Їх затримала СБУ

  • 14:07
  • 06.08.2022
ssu_gov_ua_id74665_1300x820_11_650x410

Російські агенти допомагали окупантам знищувати суднобудівні заводи у Миколаєві. Також вони передавали ворогу дані про склади з пальним і переміщення ЗСУ.

Про це повідомляє Служба безпеки України.

За даними СБУ, двоє диверсантів співпрацювали з ФСБ Росії. У Миколаївській області вони збирали та передавали інформацію про об'єкти інфраструктури. Таким чином зловмисники коригували ракетні та артилерійські обстріли.

Диверсанти постійно спостерігали за важливими для окупантів об'єктами, знімали та надсилали дані куратору.

Через дії ворожих агентів у Миколаєві пошкоджено суднобудівні заводи «Екватор», «Кристал» та «Океан», а також склади з пальним та соціальна інфраструктура.

СБУ затримала агентів, їм уже оголосили підозру та обрали запобіжний захід - тримання під вартою.

Возможно, это изображение 2 человека

Возможно, это изображение экран и текст «идет концентрация наступательного резерва на базе врайоне николаевской области. туда же B ближайшее время прибудут мобилизованные резервистыиз одесской области. служба безпеки украёни»

Возможно, это изображение текст «кого бы расписание на завтра уточнить?) Ð город надо. Ha... когда знаешь, что свои чувства другие. радость, удовлетворение. над моими домами хохлопво догнало калибрика, немного ему не хватило. и, хоть дому моему почти пи#дец думаю только 0 том, что co страху съеб#ули хохлы из леваневцев, что на кваторе кристалле тоже жопа полная, что кучу пидорго зажмурили на океане, что спалили гсма хохляцкого дохера, что каждый такой бабах победу приближает...авы приближает. расписание...»

Возможно, это изображение телефон, экран и текст «19:52 и чем дольше всё затягивается, тем херовее здесь становится. меня только нож. придётся зарезать пару хохлов и разжиться огнестрелом. они сейчас ходят автоматами, как барсетками не пуганные, как 8 заповеднике, глядишь-и будет ствол за хлебушком сходить, служба а безне»

Нагадаємо, російська армія може готувати масштабний наступ на Миколаїв. Для цього вона стягнула на південь України близько 25 тисяч військових.

Фото про наслідки воєнних дій у Миколаєві можна подивитися тут.

Новини

25 квітня 2024
24 квітня 2024