Apple готує нову модель iPhone SE, яка підтримуватиме Apple Intelligence та без кнопки «додому»

  • 07:17
  • 03.10.2024
cdMJdms2lObHQjr2M70PFGtrp4IOXN5eF7A6YvBx

Apple може анонсувати оновлений бюджетний телефон на початку наступного року — iPhone SE. Ця модель отримає перше оновлення з 2022 року, коли в неї додали підтримку 5G.

Про це пише Bloomberg з посиланням на анонімні джерела, адже ця інформація ще не є публічною.

Йдеться, що iPhone SE підтримуватиме набір інструментів Apple Intelligence, як і нещодавно випущена лінійка iPhone 16. Зараз SE візуально нагадує iPhone 8, що має кнопку «додому», проте її планують прибрати та зробити смартфон візуально схожим на iPhone 14.

Модернізація SE допоможе Apple конкурувати на ринку бюджетних смартфонів, де вона стикається з жорсткою конкуренцією з боку Android-пристроїв — особливо в Китаї. Поточна модель коштує $429, що значно менше за стандартний iPhone, але значно дорожче, ніж конкурентів.

Окрім iPhone, до випуску готуються нові моделі iPad Air, вони будуть зосереджені на внутрішніх вдосконаленнях. Також Apple готує оновлену версію аксесуара Magic Keyboard для 11-дюймової і 13-дюймової версій Air. Новий iPad mini також з’явиться, можливо, до кінця 2024 року.

Також Apple оновлює лінійку комп’ютерів Mac. Цього року оновлені моделі включатимуть оновлений Mac mini, а також MacBook Pro та iMac. Вони будуть оснащені процесором M4 та функціями Apple Intelligence. Чіп M4 з’явиться в MacBook Air, Mac Studio та Mac Pro протягом 2025 року.

Новини

3 жовтня 2024
2 жовтня 2024
1 жовтня 2024