У Миколаєві хочуть створити перелік причалів та суден, що переправлятимуть населення у разі несправності мостів

  • 12:22
  • 15.06.2024
мост разведение _6

У Миколаєві хочуть сформувати перелік суден, які переправлятимуть населення у разі несправності мостів.

Таку пропозицію озвучив перший віце-мер миколаївського міського голови Віталій Луков на робочій нараді з представниками баз стоянок водного транспорту у Миколаєві, пишуть «НикВести».

За його словами, Миколаїв має бути готовим до надзвичайних ситуацій, таких як підрив або несправність мостів з інших причин. Як приклад він навів початок повномасштабного вторгнення, коли мости були розведені, а людям, зокрема медикам необхідно було переправитися на інший берег.

Робоча нарада з представниками баз стоянок водного транспорту у Миколаєві. Фото: «НикВести»

— У нас виникло питання під час війни, коли мости були розведені, а населенню, у тому числі військовим та медикам, необхідно було потрапити на іншу сторону, то вони зробити цього не могли. Нам треба подумати, що робити, якщо виникне така ситуація. Щоб ми могли розраховувати, на ті судна, які можуть швидко спуститися на воду. А якщо виникне така ситуація, як з Антонівським мостом, — сказав Віталій Луков.

Наразі міська влада займається збором контактів власників причалів та баз-стоянок, які готові дати човни у випадку надзвичайної ситуації.

Новини

22 червень 2024
21 червень 2024