Зеленський про заяву путіна щодо умов для переговорів з Україною: це ультиматум

  • 08:18
  • 15.06.2024
зеленск

Президент Володимир Зеленський відреагував на нові висловлювання російського диктатора володимира путіна про нібито готовність завершити війну.

Його заяву цитує Sky Italia.

Зеленський підкреслив, що пропозиція президента рф про припинення війни є звичайним ультиматумом.

– Що я можу сказати? Це ультимативні заяви, вони нічим не відрізняються від інших ультиматумів, які він робив раніше, – сказав глава держави.

За його словами, те, що робить путін, є відродженням нацизму.

– Це нова хвиля цього нацизму, російського нацизму. Він хоче, щоб ми відмовилися від частини наших окупованих територій, але також хоче отримати і неокуповані території. Він розповідає про регіони нашої країни та не збирається зупинятися. Замороженого конфлікту не буде, – заявив Зеленський.

Він також порівняв російського диктатора із Гітлером, який напередодні Другої світової заявляв, що його територіальна експансія закінчиться на Чехословаччині.

– Але ні, це брехня, історична брехня. Потім була Польща, а потім окупація всієї Європи. Ви знаєте, що ця хвиля нацизму ніколи не припиняється. Він проник у різні куточки Землі, тому не варто довіряти цим повідомленням, адже путін йде тим же шляхом. Сьогодні він говорить про 4 регіони, раніше говорив про Крим та Донбас, – підсумував Зеленський.

Новини

22 червень 2024
21 червень 2024