В Очакові камера відеоспостереження зняла підлітка, який намагвся зіпсувати майно в укритті

  • 17:38
  • 28.05.2024
ef9f2ba38fa4aac0a141334a85a515dc.i999x999x670

В Очакові підліток вирішив зіпсувати майно в укритті, розливав воду та показував непристойні жести на камеру відеоспостереження, яка все знімала.

Про це повідомляє Очаківська міська рада.

Це укриття було облаштоване місцевою владою за кошти платників податків у 2023 році. Під час обстрілу перечекати тут небезпеку можуть відвідувачі ринку та громадяни, які перебувають поруч. В свою чергу, працівники Очаківської комунальної служби благоустрою постійно підтримують належний стан в укриттях нашого міста, проте деякі городяни зовсім не поважають працю інших.

"Нещодавно, в Очакові, один із підлітків, не знайшов більш цікавого заняття, як зіпсувати майно в укритті по вулиці Торговій, що в центрі міста. До того ж, хлопець розливав воду на підлогу та на камеру показував непристойні жести", – йдеться у повідомленні.

Виконавчий комітет Очаківської міської ради звернувся до батьків з проханням провести відповідну роз’яснювальну роботу зі своїми дітьми щодо належної поведінки в громадських місцях.

"Закликаємо також усіх мешканців міста бути свідомими, з повагою ставитись до комунального майна, не допускаючи акти вандалізму, оскільки це стосується не лише комфорту, а й безпеки. Комунальне майно це, - в першу чергу, ваше майно!" – додали у міськраді.

 

Новини

26 липня 2024
25 липня 2024