В Южноукраїнську затримали 32-річного чоловіка, якого підозрюють у замаху на вбивство

  • 12:35
  • 27.05.2024

Тридцяти двох річний южноукраїнець пирнув ножем у шию 45-річного місцевого жителя. Нині зловмиснику повідомлено про підозру. За скоєне йому загрожує до 15 років увʼязнення.

За даними Поліції Миколаївської області, подія сталася у вівторок, 21 травня. Того ж дня, увечері до чергової частини відділення поліції надійшло повідомлення від медиків про госпіталізацію чоловіка, який отримав з ножове поранення шиї. Потерпілому надали медичну допомогу, наразі його життю нічого не загрожує.

У ході проведення слідчих дій, було встановлено, що тілесні ушкодження 45-річному потерпілому спричинив 32-річний южноукраїнець. Інцидент стався біля одного із магазинів Южноукраїнська. Між чоловіками виник словесний конфлікт, під час якого нападник завдав потерпілому удар ножем шию та зник із місця події.

Особу зловмисника та місце його перебування встановили оперативники карного розшуку та доставили до відділення поліції, де слідчі затримали його на підставі ст. 208 КПК України.

Правоохоронцями вилучено речовий доказ у вигляді ножа і відправлено на спеціалізовану експертизу.

Слідчі за погодженням із прокуратурою повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство», що карається позбавленням волі на строк до 15 років. Найближчим часом суд обиратиме зловмиснику запобіжний захід.

Триває досудове розслідування.

Новини

26 липня 2024
25 липня 2024