Новим командиром миколаївських морпіхів став полковник Микита Вітек

  • 08:31
  • 25.04.2024
Знімок екрана 2024-04-24 095904

В 36 окремій бригаді морської піхоти імені контрадмірала Михайла Білинського новий командир. Ним став полковник Микита Вітек. Звернення від нього як нового командира було опубліковано на офіційних сторінках бригади.

До призначення Микита Вітек займав одну з командирських посад у 37-й окремій бригаді морської піхоти.

Звертаючись до побратимів, він зазначив, що повернувся до рідного підрозділу, де розпочав свій шлях професійного військового.

«Хочу зазначити, що стрижнем відповідального лідерства для мене є матрос-морпіх, чиї потреби та запити як командир я повинен забезпечити та вирішити. Жоден воїн на передовій, який відважно виконує бойове завдання, не повинен переживати за тилові питання, а твердо знати, що за його спиною, крім вірних побратимів, стоять непохитні командири та начальники, які спрямовують всі свої сили та ресурси на забезпечення життєдіяльності бійця», - написав полковник Вітек в своєму зверненні.

Також він окремо підкреслив, що будуть докладатися всі зусилля для повернення військових-морпіхів з російського полону.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що командир 36 окремої бригади морської піхоти імені контрадмірала Михайла Білинського, Герой України полковник Віктор Сікоза склав командування бригадою.

Новини

4 травня 2024
3 травня 2024