Южноукраїнська міськрада виділить територію під новий полігон ТПВ

  • 12:35
  • 18.04.2024

У Южноукраїнську виділять 6,5400 гектарів землі під розміщення нового полігону твердих побутових відходів.

Відповідний проєкт рішення розглянуть на засіданні сесії Южноукраїнської міської ради.

Депутати мають надати дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки під розміщення та обслуговування полігону твердих побутових відходів на території Южноукраїнської міської територіальної громади. Орієнтовна площа території 6,5400 гектарів із категорії земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення.


У Южноукраїнську створять новий полігон ТПВ. Скриншот документуУ Южноукраїнську створять новий полігон ТПВ. Скриншот документу

Зазначимо, що громада зараз має полігон ТПВ площею 4,1385 гектарів. У березні цього року на комунальному підприємстві «Житлово-експлуатаційне об’єднання» повідомили, що розпочали оптимізацію роботи полігону.

Вже встановили на території пожежний щит, ящики під пісок для пожежогасіння. Крім того, пічку буржуйку переобладнано під твердопаливний котел з подальшим монтажем системи опалення в побутових приміщеннях полігону ТПВ. Також виконано теплоізоляцію трубопроводів системи опалення. Полігон обладнано системою відеоспостереження.

Новини

30 квітня 2024
29 квітня 2024