У Миколаєві водій «БМВ» з ознаками сп'яніння скоїв масштабне ДТП: троє постраждалих

  • 15:28
  • 16.04.2024
photo_2024-04-15_21-46-59 (3)

У Миколаєві, в понеділок, 15 квітня, на перехресті вулиць Пограничної та 6-ї Слобідської сталося ДТП за участю чотирьох легкових авто та вантажівки.

Про це повідомляє кореспондент СВІДОК.info.

За попередньою інформацією, автомобілі «Хонда», «Деу Ланос» та навчальний автомобіль «Фольксваген» рухались вулицею Пограничною від вул. 3 Слобідської та зупинилися на заборонений сигнал світлофора перед вул. 6 Слобідською. В цей час до перехрестя на великій швидкості почав наближатися автомобіль «БМВ», який врізався у дві автівки – «Фольксваген» та «Ланос». За словами очевидців пригоди, водій намагався нібито проїхати між цими машинами.

Від удару «Фольксваген» відкинуло на «Хонда» - фактично після удару він зупинився на трамвайній колії. Внаслідок ДТП постраждали водій та пасажир автомобіля «Фольксваген» та водій автомобіля «Ланос» - їх госпіталізували.

Зазначимо, що у водія «БМВ» патрульні виявили ознаки сп'яніння. Він також намагався покинути місце аварії, проте був затриманий.

Під час оформлення автопригоди фура намагалася проїхати між автівками, але зачепила правий бік «Хонди», відірвавши їй бічне дзеркало. На водія патрульні склали адмінматеріали.

Новини

29 квітня 2024
28 квітня 2024