Працівники «Нібулону» просять перейменувати вулицю Фалєєвську у Миколаєві на честь засновника компанії Олексія Вадатурського

  • 10:53
  • 11.04.2024
287143_6616981bec8500_72443197

Компанія «Нібулон» звернулася до топонімічної комісії Миколаєва з проханням перейменувати вулицю Фалєєвську на честь загиблого внаслідок російського удару засновника компанії Олексія Вадатурського.

Таку ідею працівники «Нібулону» озвучили під час відкриття експозиції на честь засновника компаній у Миколаївському музеї суднобудування і флоту, пишуть «НикВести».

Вони аргументують це тим, що саме на вулиці Фалєєвській Олексій Вадатурський відкрив перший офіс компанії «Нібулон».

— Від імені колективу, що та ініціатива по перейменуванню вулиці Фалеївської на вулицю Олексія Вадатурського буде підтримана громадою і матиме своє логічне завершення. Адже саме на цій вулиці знаходиться перший офіс компанії, там вона була заснована. І багато десятків кілометрів саме по цій вулиці Олексій Афанасійович пройшов до свого успіху, до тих результатів, які він досяг, — сказав директор з торгівлі компанії «Нібулон» Володимир Славінський.

Нагадаємо10 квітня у Миколаєві відкрили експозицію в памʼять загиблого внаслідок російського обстрілу засновника та генерального директора компанії «Нібулон» Олексія Вадатурського. 

Зазначимо, що засновник компанії Олексій Вадатурський загинув 31 липня 2022 року внаслідок обстрілу Миколаєва російськими військами. Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив, що внаслідок ворожого обстрілу разом з Олексієм Вадатурським загинула і дружина підприємця — Раїса Вадатурська.

Новини

26 липня 2024
25 липня 2024