Пілотний проєкт «Укрпошта. Аптека» розширюється на прикордонні регіони

  • 15:58
  • 01.03.2024
original_92

Пілотний проєкт «Укрпошта. Аптека» охоплює не лише Донеччину, а й розширюється на прикордонні області, такі як Запоріжжя, Миколаївщина, Харківщина, Херсонщина, Чернігівщина та Сумщина.

Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України.

Компанія вже отримала ліцензію на роздрібну та електронну роздрібну торгівлю лікарськими засобами та почала приймати перші замовлення й доставляти їх клієнтам.

Проєкт спрямований на те, щоб в українців була можливість отримати:

▪️доступ до аптек, у населених пунктах, де ті відсутні або зруйновані за час повномасштабної війни;

▪️доступ до ліків, зокрема тих, яких може не бути в найближчій аптеці;

▪️медикаменти за доступними цінами, бо та сама найближча аптека може не пропонувати оптимальну вартість чи не брати участь у програмі «Доступні ліки».

Як оформити замовлення та які є терміни доставки читайте на сайті Міністерства охорони здоров’я України за цим посиланням: http://surl.li/rbhim

Зазначимо, що пілотний проєкт «Укрпошта. Аптека» реалізується АТ «Укрпошта», за сприяння Міністерства охорони здоров’я України та Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Нагадаємо, нещодавно пілотний проєкт «Укрпошта. Аптека» вже стартував на Донеччині та в окремих прикордонних районах Сумщини. Після успішного старту планується розширення, і до проєкту буде долучено прифронтові Харківщину, Херсонщину, Миколаївщину, Запоріжжя тощо. У перспективі — всі населені пункти країни (http://surl.li/qudct).

Новини

26 липня 2024
25 липня 2024