Не можна поширювати брехню путіна, його треба перемагати, - Кулеба

  • 15:28
  • 11.02.2024
кулеба

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба відреагував на удар російських окупаційних військ по Харкову, згадавши інтерв’ю президента РФ Владіміра Путіна Такеру Карлсону.

Про це Кулеба написав у Х(Twitter).

– Сьогодні ви дозволяєте Путіну поширювати свою божевільну пропаганду геноциду, а наступного дня він завдає удару по Харкову, вбиваючи сімох людей, – підкреслив український міністр.

Кулеба нагадав, що російські окупанти своїм ударом вбили паралізованого чоловіка та його дружину, а також цілу сім'ю з п'яти осіб: молодих батьків, їхніх дітей у віці чотирьох і семи років та новонародженого.

– Брати інтерв'ю у Путіна в 2024 році – це все одно, що давати слово Гітлеру в 1944 році. Його треба перемогти, а не допомагати йому поширювати кровожерливу брехню, – додав глава МЗС.

Нагадаємо, що американський журналіст Такер Карлсон взяв комплементарне інтервʼю у путіна, де російський диктатор більше половини розмови розповідав «курс історії». 

Інтерв'ю було спрямоване на "праву трампіську" аудиторію, але навіть найпалкіші прихильники путіна у США розкритикували бесіду.

Новини

26 липня 2024
25 липня 2024