«Миколаївводоканал» планує витратити ₴30,6 млн на першу чергу реконструкції системи знезараження питної води у місті

  • 11:21
  • 05.12.2023
водоканал

Комунальне підприємство «Миколаївводоканал» збирається зробити реконструкцію системи знезараження питної води в Інгульському районі Миколаєва. Вартість робіт 30,6 мільйонів гривень.

Про це свідчать дані системи публічних закупівель ProZorro.

Зазначається, що це перша черга будівництва на насосних станціях водопроводу ІІІ-го підйому. За 30 мільйонів 660 тисяч 726 гривень підрядник має відремонтувати приміщення зберігання та дозування привозного гіпохлориту натрію. Там планують вмонтувати новий блок прекачування гіпохлориту, блок водопідготовки в тому числі фільтр,  блок розведення гіпохлориту, блок зберігання готового гіпохлориту,  блок полегшення всмоктування та блок контрольно-вимірювальних приладів показників води.

Також на об’єкті передбачено реконструкція внутрішнього та зовнішнього водопроводу та каналізації. Крім того, має буди обладнано автоматизацію технології виробництва, силове електрообладнання, проведено роботи на технологічних трубопроводах.

Усі заплановані роботи мають виконати до 28 лютого 2024 року. Виконавця робіт оберуть на аукціоні, запланованого на 11 грудня.

Новини

26 липня 2024
25 липня 2024