Через 4 дні Миколаївській ОВА досі невідомо про обшуки через розтрату майна обласної дитячої лікарні: «Немає чого коментувати»

  • 09:52
  • 05.12.2023
247454286_3802355103200105_3783063802623039410_n

Заступник очільника Миколаївської обласної військової адміністрації з питань медицини Юрій Гранатуров повідомив, що йому невідомо про обшуки через розтрату майна обласної дитячої клінічної лікарні.

Про це він повідомив у коментарі виданню «НикВести».

— Я дізнався про це з відкритого джерела, з вашого сайту (видання «НикВести», — прим.). Вперше побачив декілька хвилин тому. Зараз немає чого коментувати. Ніякої інформації в мене немає В офіційних коментарях ми користуємося офіційними джерелами. Офіційні джерела вам усі відомі, на них можна базуватися. Все інше можна не коментувати, тому що немає ніяких фактів і немає ніякої конкретики, — сказав Юрій Гранатуров.

На питання, чи будете він розбиратися у цій ситуації, заступник голови ОВА відповів: «Коли буде офіційна інформація від правоохоронних органів з конкретними результатами чи якимись побажаннями у межах своїх функціональних обов'язків та повноважень згідно чинного законодавства – буду і мушу».

— Є процедура будь-якого дійства — вона базується на діючому законодавстві. Я посадова особа і користуюсь виключно інструктивними документами і діючим законодавством. У разі необхідності створюється відповідна комісія, проводиться відповідна службова перевірка, службове розслідування чи слухання. Коли є конкретні фактичні речі, які цього потребують, — додав Юрій Гранатуров. 

Як відомо, 30 листопада за місцем роботи та проживання головного лікаря обласної дитячої лікарні Олександра Пліткіна та його заступниці Ірини Ткаченко відбулись обшуки у рамках кримінального провадження за частиною 4 статті 191 ККУ (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем). 

Новини

26 липня 2024
25 липня 2024