Директор «Миколаївської ТЕЦ» пообіцяв до ночі завершити ремонт на трьох ділянках тепломережі та подати тепло у домівки

  • 13:31
  • 28.11.2023
Мирошниченко  (1)

Директор «Миколаївської ТЕЦ» Дмитро Мирошниченко заявив, що наразі фахівці займаються ліквідацією трьох серйозних дефектів на тепломережах підприємства, через що частина миколаївців досі знаходяться без опалення в домівках. Завершити ремонтні роботи планують сьогодні.

Про це Дмитро Мирошниченко повідомив 28 листопада під час онлайн-засідання сесії Миколаївської міської ради, передає «Шиповник».

Йдеться про аварійні ситуації на тепломережі на перетині вулиць Артилерійська та Нікольська, 1-а Слобідська та на проспекті Миру, 1. Наразі для ліквідації аварій задіяні три бригади ТЕЦ та дві бригади "Миколаївоблтеплоенерго".

— Плануємо ці ремонти завершити сьогодні до 22:00 і подати тепло у домівки, - заявив Мирошниченко.

Він додав, що загалом підприємство обслуговує 887 обʼєктів, на ранок сьогоднішнього дня без тепла залишаються 64 будинку. 

Також Дмитро Мирошниченко зазначив, що нарахування за опалення буде відбуватись з того часу, коли ОСМД та управляючі компанії нададуть довідку про час подачі теплоносія. 

Нагадаємо, що під час запуску опалення у "Миколаївської ТЕЦ" виникли проблеми. Через аварії без тепла залишались сотня будинків, а іноді цілі мікрорайони.

Новини

27 липня 2024
26 липня 2024