«Якщо не буде фінансування з міста - ми будем вимушені закрити станції», — Логвінов про ₴37 млн для програми «Доступна вода»

  • 16:59
  • 07.06.2023
Снимок экрана 2023-06-01 в 17.24.08

Директор ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» Микола Логвінов вважає, що програма «Доступна вода» має бути підтримана депутатами міськради. В іншому випадку у підприємства може не вистачити коштів на обслуговування станцій видачі питної води і їх закриють.

Про це від розповів у програмі «Діалог» на ТРК МАРТ.

Зазначимо, що на програму «Доступна вода» планувалося витратити з бюджету міста 37 мільйонів гривень. Під час розгляду питання на сесії депутати його не підтримали.  Програму відправили на доопрацювання.

Микола Логвінов повідомив, що програма буде опрацьована і знов подана на розгляд депутатів.

— Якщо програма не буде прийнята, то колись може настати момент, що в нас не буде грошей утримувати ці станції і ми можемо їх закрити. Тому що станції у нас працюють з травня минулого року. І ми весь цей час їх встановлювали, підтримували, обслуговували за рахунок коштів підприємства. І колись це може закінчитись. І тоді, якщо не буде фінансування з міста – ми будем вимушені станції зупиняти… Впевнений, в нас люди розумні і зрозуміють, що це потрібно робити, компенсувати ті витрати, які несуть підприємства для утримання цих станцій — зазначив  Микола Логвінов.

Раніше повідомлялося, що вода за програмою «Доступна вода», на обслуговування якої з бюджету Миколаєва цього року планують витратити 37 мільйонів гривень,не є пітною.

Новини

18 квітня 2024
17 квітня 2024