«Тільки вікон треба замінити на десятки мільйонів»: «Миколаївоблтеплоенерго» поки що не прораховувало суму збитків від обстрілів росіян

  • 10:20
  • 31.03.2023
252830_1

Всі об'єкти ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» так чи інакше постраждали від обстрілів. Працівники підприємства своїми силами все ведремонтували. Проте точної суми збитків, які нанесла рф в результаті обстрілів поки що не прораховували. 

Про це розповів директор ОКП "Миколаївоблтеплоенерго" Микола Логвінов під час брифінгу, передає Шиповник.

— Наші котельні були обстріляні, мережі були пошкоджені, прилітали ракети, «Гради». Як мінімум п'ять котелень постраждали значно. Були такі пошкодження, які робили обладнання непрацездатним. Ми все відремонтували в рамках своїх можливостей. Обладнання також. Ми не проводили ніяких експертних звітів по приміщенням, бо ще зарано. Коли війна закінчиться - будемо підводити підсумки. В більшості котелень немає вікон - вони забиті ДСП. Ми декілька разів рахували вартість заміни усіх вікон - це десятки мільйонів, і ціни кожен раз змінюються, немає сенсу це рахувати. Але під час підготовки до опалювального сезону 2022-2023 роки підприємство відремонтувало всі тепломережі, котлові агрегата та інше обладання, необхідне для нормального функціонування теплопостачання у місті, - заявив він.

Новини

18 березня 2024
17 березня 2024