Департамент нагляду та протидії корупції дізнався про закупівлю генераторів мерією Миколаєва зі ЗМІ: перевірки тривають

  • 17:17
  • 29.03.2023

Перевірка щодо закупівлі генераторів управлінням з питань надзвичайний ситуацій та цивільного захисту, ймовірно, за завищеними цінами досі не закінчилася. Спеціальна комісія перевірятиме документи до 6 квітня.

Про це повідомив директор департаменту внутрішнього фінансового контролю, нагляду та протидії корупції Андрій Єрмолаєв в інтерв’ю телеканалу «МАРТ».

Він розповів, що від самого початку закупівля генераторів мала надійти в департамент протидії корупції для перевірки, однак там документів не бачили поки не дізнались про ситуацію з цінами зі ЗМІ.

— Є розроблений порядок, що закупівлі повинні відправлятися до нас  для перевірки і ми теж про цю ситуацію дізнались із засобів масової інформації, тому що офіційно ця закупівля нам не надходила і ми її не перевіряли, — зазначив Андрій Єрмолаєв.

Раніше мер Миколаєва Олександр Сєнкевич в інтерв’ю зазначав, що на початку березня будуть відомі результати перевірки цієї закупівлі. Однак, за словами Єрмолаєва, комісія працюватиме до 6 квітня. Після чого висновки будуть надані міському голові.

—Була призначена перевірка, результатів ще немає. Комісія працює до 6 квітня. Тому зараз це неетично розголошувати. Звіт буде представлено міському голові, він вирішуватиме. Також працюють правоохоронні органи, кримінальне провадження, якісь там обшуки проводились. Я думаю, що правоохоронні органи також цю ситуацію тримають на контролі і від них також буде повідомлення, — сказав він.

Новини

28 березня 2024
27 березня 2024