На півдні цивільні одразу у кількох місцях підірвалися на вибухівках: четверо потерпілих

  • 17:53
  • 22.03.2023
поле-міни

У Миколаївській та Херсонській областях протягом 21 та 22 березня цивільні одразу у кількох місцях підірвалися на вибухонебезпечних предметах. Через це четверо людей зазнали поранень, ще один — перебував у шоковому стані.

Про це повідомили Державна служба з надзвичайних ситуацій та Херсонська ОВА.

Так, 21 березня біля села Партизанське Миколаївської області під час земляних робіт у полі трактор наїхав на міну та підірвався. У ньому перебували двоє чоловіків 1996 та 1979 років народження. Один із них отримав мінно-вибухову травму та осколкове поранення ока, його госпіталізували. Інший чоловік не травмувався, але перебував у шоковому стані — від госпіталізації відмовився.

Між селами Добре та Перемога Миколаївської області під час руху польовою дорогою трактор наїхав на невідомий вибухонебезпечний предмет та підірвався. Водія 1983 року народження з мінно-вибуховою травмою доправили до лікарні.

А ось у селі Лепетиха Миколаївської області під час випасу худоби травмувався хлопець 2007 року народження. Це сталося теж через підрив на вибухонебезпечному предметі. Підлітка з осколковими пораненнями голови та грудної клітки доставили до лікарні.

Ще один підрив стався 22 березня — у Херсонській області. Там у лісосмузі за селом Велика Олександрівка на російській міні підірвався 48-річний чоловік. Він втратив частину ноги. Потерпілого госпіталізували.

Новини

19 квітня 2024
18 квітня 2024