У Миколаєві через необережність з вогнем загорілися дерева – пожежа загрожувала будинкам

  • 18:14
  • 04.02.2023

У Миколаєві через необережне поводження з вогнем горіло сміття та сухі дерева на відкритій території. Пожежа загрожувала розташованим поруч будинкам.

Про це повідомили у Головному управлінні ДСНС України у Миколаївській області.

- 3 лютого на відкритій території Заводського району Миколаєва загорілось сміття та сухі дерева. До займання призвело необережне поводження з вогнем — найбільш поширена причина такого виду пожеж. Вогнеборці 3 та 4 державних пожежно-рятувальних частин Головного управління ДСНС України у Миколаївській області загасили пожежу на площі 40 кв. м, не допустивши поширення полум'я на поруч розташовані будівлі, – повідомили у ГУ ДСНС.

Громадянам нагадаои, що необережне поводження з вогнем є найпоширенішою причиною виникнення пожеж. Нерідко необережність переходить у недбалість.

- Недбало кинутий сірник, чи то вдома, чи то в сараї, на лоджії або балконі, на горищі чи в коморі, у лісі або на сухостій — усе це може обернутися великим лихом. Недарма кажуть, що з одного дерева можна зробити мільйон сірників, а одним сірником можна знищити мільйон дерев, – додали в ГУ ДСНС.

Новини

7 травня 2024
6 травня 2024