«Гвардія Наступу»: На Миколаївщині стартував набір до новостворених штурмових бригад МВС

  • 21:21
  • 03.02.2023
2b4ea04f366c5160b91ddaae6ec8d819.i999x999x670

Миколаївська область долучається до формування додаткових бригад Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби, які мають посилити українські сили під час майбутнього наступу.

Про це у п'ятницю, 3 лютого, повідомили під час спільного брифінгу начальника Миколаївської обласної військової адміністрації Віталія Кіма, начальника Головного управління Національної поліції в Миколаївській області Сергія Шайхета, командира військової частини 3039 Національної гвардії України Сергія Вакуленка та першого заступника начальника загону - начальника штабу 79 прикордонного загону, полковника Руслана Явтушинського.

- На зараз, ми закликаємо всіх, хто має бажання, гарну фізичну форму та мотивацію приєднуватися. Тому що зараз той час, коли ми збираємося викинути ворога з нашої землі, - сказав очільник області.

Формування підрозділів вже почалося. Основа нових бригад складається з офіцерів та солдат, які мають великий бойовий досвід та проявили себе найкращим чином на різних ділянках фронту. Доукомплектація нових бригад відбуватиметься винятково з добровольців, високомотивованих патріотів України.

Людей не просто набирають до лав нових підрозділів у структурі МВС. Їм пропонують конкретні й дуже гідні умови служби, можливість отримати професію і досвід, стати частиною великого колективу - українських захисників.

Кожен охочий має можливість самостійно обрати підрозділ з урахуванням своїх переконань: «Сталевий кордон», «Червона калина», «Лють», «Рубіж», «Спартан», «Кара-Даг», «Буревій» або «AЗОВ».

- Ми набираємо вмотивованих людей, які мають лють швидше звільнити тимчасово окуповані території. З нас спорядження, зброя, навчання, а з вас - бажання та жага до перемоги, - зазначив Руслан Явтушинський.

Дізнатися більше інформації та записатися онлайн можна на сайті: storm.mvs.gov.ua. Також якщо у вас виникли питання, можна зателефонувати за номером 080 010 00 20, або ж звернутися до визначених центрів надання адміністративних послуг у Миколаївській області:

- м. Миколаїв, вул. Адміральська, 20;

- м. Миколаїв, просп. Богоявленський, 1;

- м. Миколаїв, просп. Богоявленський, 314;

- м. Баштанка, вул. Полтавська, 41;

- м. Первомайськ, вул. Михайла Грушевського, 1;

- м. Вознесенськ, вул. Соборності, 14.

Більше деталей https://bit.ly/3RsnhtP>за посиланням.

 

 

Новини

26 квітня 2024
25 квітня 2024