Ми хочемо стати найпрозорішим містом, — Сєнкевич

  • 08:14
  • 01.02.2023
_mikolaeva_senkevich3_mkrada_gov_ua_2_650x410

Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич хоче, щоб місто стало одним з найпрозоріших у питаннях використання коштів іноземних партнерів. Для цього місто доєдналося до європейської антикорупційної ініціативи.

Про це він розповів у вівторок, 31 січня, на засіданні сесії Миколаївської міської ради.

Мер міста ще раз озвучив своє ставлення до використання коштів іноземних партнерів. За його словами все має відбуватися без втручання українських чиновників.

— На сьогоднішній день ми хочемо стати одним з найпрозоріших міст. Для цього ми співпрацюємо з європейською антикорупційною ініціативою за підтримки Данії для того, щоб розписати всі процеси використання всіх ресурсів, які нам надсилають компанії, а також державні та недержавні організації інших країн для відновлення Миколаєва, — повідомив він.

Олександр Сєнкевич зазначив, що всі закупки проводитимуться за процедурами  Данії та інших держав, які виділятимуть кошти Миколаєву.

— І президенту і прем’єр-міністру Данії (Метте Фредеріксен, — прим.) я казав, що я, як міський голова, не хочу торкатися грошей міжнародної допомоги. Ми сказали, що нам потрібно. Нам потрібно відновити школи, садки, труби і так далі, —  зазначив він.

Новини

28 березня 2024
27 березня 2024