«Слуга народу» Арахамія зустрічався у Відні з олігархом Фірташем: «Обговорювали перспективи відкриття зернового коридору для Миколаївської області»

  • 12:16
  • 25.11.2022
490885

У Відні голова парламентської фракції «Слуга народу» Давид Арахамія мав зустріч з українським олігархом Дмитром Фірташем.

У коментарі УП Арахамія підтвердив факт зустрічі з Фірташем: 

– Підтверджую свій візит до Відня з 9 по 11 листопада, куди я прилітав, повертаючись із робочої поїздки до Ізраїлю. Основною метою візиту були зустрічі з американським фондом, який проінвестував понад 150 мільйонів доларів в українські активи. 

Також Арахамія розповів, що відвідав офіс Group DF (The Firtash Group of Companies), де мав півторагодинну зустріч із Дмитром Фірташем та його менеджером:

– Обговорювали питання, щодо перспектив відкриття зернового коридору для збереження портів Миколаївської області. В якій DF Group володіє портом Nika-Tera, а також питанням в регулюванні юридичних спорів пов'язаних з титановою галуззю.

Постскриптум. На літаках не літав, обідами не годували, документальне підтверждження на всі виплати є. Слава Україні!

Зазначимо, Дмитро Фірташ – один із українських олігархів, якого пов’язують з численними корупційними схемами та з російським капіталом. Після звинувачення у корупції, він із 2014 року перебуває під домашнім арештом в Австрії. 

Фото про наслідки воєнних дій у Миколаєві можна подивитися тут.

Новини

19 квітня 2024
18 квітня 2024