РФ намагалася купити через треті країни 200 тисяч бронежилетів - Резніков

  • 21:47
  • 06.10.2022

РФ намагалася замовити через треті країни 200 тисяч бронежилетів та 500 тисяч комплектів зимового одягу.

Про це заявив міністр оборони Олексій Резніков на прес-конференції Forbes 6 жовтня, повідомляє Інтерфакс Україна.

– Ми маємо точну інформацію з Туреччини від наших партнерів, що росіяни намагалися замовити через треті країни 200 тисяч бронежилетів та 500 тисяч комплектів зимового одягу. Це означає, що у них із цим біда. Турецькі партнери їм, до речі, відмовили, - розповів міністр.

За словами Резнікова, провал так званої спеціальної військової операції призведе до заміни режиму РФ.

– Моє розуміння – це провал нинішнього кремлівського режиму в Росії. Відповідно, вони зроблять якісь кадрові рішення, когось звинуватять, швидше за все, російських військових, у провалі "спеціальної військової операції", їм потрібні чиїсь голови. Але це вже не витримає режим, буде заміна режиму, буде "ідеальний шторм" у Росії, а ми в цей момент рухатимемося з нашими контрнаступальними операціями за підтримки наших партнерів і готуватимемося до того, що з новим керівництвом Росії за допомогою партнерів буде обговорено нову систему гарантій безпеки для України, яка призведе до завершення цієї війни та нашого виходу на всі кордони, визнані міжнародною спільнотою у 1991 році, - заявив Резніков.

Нагадаємо, українським біженцям не дозволяють виїжджати з Росії до Естонії, їх зупиняють та відвозять у невідомому напрямку.

Фото про наслідки воєнних дій у Миколаєві можна подивитися тут.

Новини

25 квітня 2024
24 квітня 2024
23 квітня 2024