Нацполіція: У Херсонській області окупанти вбили щонайменше двох учасників АТО

  • 12:32
  • 30.09.2022
Снимок экрана 2022-09-30 в 12.50.27

У Херсонській області російські військові переслідують колишніх учасників АТО та обшукують їхні домівки. Наразі відомо про двох убитих окупантам колишніх атовців.

Про це повідомляють у поліції Херсонщини.

Також правоохоронці зазначили, що під час обстрілу прифронтових сіл Бериславського району місцеві жителі отримали поранення, а в будинках повилітали вікна і двері. Деякі села знеструмлені, є проблеми з водопостачанням, питну воду туди привозять працівники поліції або волонтери.

А в тимчасово окупованому Херсоні озброєні військові рф вломилися до приватного будинку, обшукали його і забрали документи та печатки приватних підприємців, а також свідоцтва про право власності на нерухомість у Миколаєві, Херсоні та Києві.

Із Херсону та Олешок продовжують надходити свідчення про мародерство російських військових. Окупанти обкрадають будинки та квартири, а також відбирають у місцевих жителів автомобілі.

В окупованому Херсоні повідомили про загибель «від ракетного удару» першого заступника голови «військово-цивільної адміністрації» з питань безпеки олексія катериничова — колишнього працівникв російської фсб, якого 18 серпня призначили до «вца» окупантів.

Новини

20 квітня 2024
19 квітня 2024