Окупанти розповіли, скільки техніки залишили при відступі на Харківщині

  • 12:48
  • 29.09.2022

Двоє окупантів розповіли, яку кількість техніки було кинуто під час відступу на Харківщині. У список входять 2С7 "Піон", танки Т-72 і Т-90, РСЗВ "Торнадо", вантажівки та інше.

Перехоплення розмови двох рашистів опублікував прес-центр Головного управління розвідки України в офіційному Telegram-каналі.

Спочатку один зі співрозмовників повідомив про відхід з Білогородки. Його підрозділ потрапив в оточення і втратив керівний склад. Потім той же окупант повідав про невдалий штурм села — ЗСУ дали відсіч і знищили техніку ворога.

Слухаючи цю розповідь, другий окупант поцікавився, «як Ізюм про*бали», перший відповів: «Ну, кажуть, там просто скупчення було. Щоб в оточення не потрапити, вони відступили. Там прямо до Куп'янська».

Після цього другий співрозмовник почав перераховувати, яку техніку кинули рашисти на Харківщині:

– Покидали все, на*уй, "Піони", ху*они — ці далекобійні, 152-і які. Ось такої ху*ні до*уя кинуто, 72-ки, 90-ті (танки — прим.), кинуті, КамАЗи х*язи, "Торнадо" ху*до, там пі*да техніки.

А в другій половині відео окупанти обговорили мобілізацію. За їх словами, зараз "гребуть всіх до 35 років". Це стосується навіть 500-х, тобто алкоголіків. Окремо один з рашистів розповів, як чоловіки почали тікати з Росії, щоб не потрапити в армію. Масовий призов в армію і страх потрапити на війну серед людей здалися їм смішними.

Нагадаємо, минулої доби українські військові ліквідували 430 військових країни-окупанта. Всього з початку повномасштабного вторгнення Росія втратила 58580 військовослужбовців.

Фото про наслідки воєнних дій у Миколаєві можна подивитися тут.

Новини

28 березня 2024
27 березня 2024