ЗСУ розповіли про нові втрати росіян на півдні

  • 08:50
  • 26.09.2022
1662801719-6910

За минулу добу українські воїни знищили на півдні 43 окупанта та п'ять ворожих складів боєприпасів в Безіменному, Тернових Подах, Калинівці та на Кінбурнській Косі.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє Оперативне командування «Південь».

– Підтверджено, що ворожа армія послабла на 43 рашисти, 3 танки, самохідну артустановку та 9 одиниць авто-бронетехніки. Знищено п’ять складів боєприпасів в Безіменному, Тернових Подах, в Калинівці і на Кінбурнській Косі,– йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що нашою авіацією по ворогу нанесено 9 ударів, а ракетно-артилерійськими підрозділами виконано 310 вогневих завдань, в рамках яких відпрацьовано удари по району зосередження ворожого озброєння та техніки на Бериславщині, посилено вогневий контроль Антонівського мосту, унеможливлено використання альтернативного руху на переправі в районі Нової Каховки.

Тим часом, корабельне угруповання ворожого флоту в Чорному морі – без змін району маневрування, складу, задач та загроз. В ОК «Південь» повідомили, що ті самі 4 носії 28 «Калібрі» напоготові для нанесення ударів по всій території України.

Фото про наслідки воєнних дій у Миколаєві можна подивитися тут.

Новини

19 квітня 2024
18 квітня 2024