Окупанти ще у вересні визначили «результати» псевдореферендумів, - СБУ

  • 12:15
  • 25.09.2022

Окупанти на захоплених територіях заздалегідь «підбили підсумки» псевдореферендумів. Так звані результати вони вже визначили на початку вересня.

Про це повідомляє СБУ.

– Нинішнє абсолютно незаконне «голосування», анонсоване загарбниками з 23 до 27 вересня, - просто для створення потрібної їм картинки на росТБ, - йдеться в повідомленні.

В СБУ зазначили це доводить інформація, яка є в розпорядженні СБУ, а також телефонних розмовах жителів тимчасово окупованих територій, які мають родичів у «керівництві ЛДНР».

– Мені сестра подзвонила: у них друзі, ну їх, виходять, куми... Донька працює в міністерстві соціальної політики «ДНР». Вона все знає. Вона сказала: «Ще на початку вересня підписані були документи про входження «ДНР» в адміністративних кордонах Донецької та Луганській області, входженні їх до складу російської федерації». Все, - розповідає українка своїй знайомій, яка також перебуває у тимчасовій окупації.

Як повідомили у відомстві, жінки бідкаються, що Росія просто знищує місцеве населення, фальшуючи результати умовного волевиявлення, вони наражають на смерть простих людей.

– Наші будуть це, Україна битиме, відбиватиме. А ці будуть говорити про те, що це територія Росії і теж готуватиме, і все. Ну хто доведе - хто, де голосував, скажи? Ніхто нічого не доведе. Людей не спитали, за людей все вирішили. Життя, долі покалічили, поламали, - резюмує співрозмовниця.

Нагадаємо, сьогодні, 25 вересня, після першої години ночі Миколаїв вкотре обстріляли окупанти.

Фото про наслідки воєнних дій у Миколаєві можна подивитися тут.

Новини

26 квітня 2024
25 квітня 2024