Ольга Харлан про батьків, які живуть у Миколаєві: «П'ять місяців ночують у підвалі»

  • 14:15
  • 15.09.2022

Батьки олімпійської чемпіонки та учасниці «Танців з зірками» Ольги Харлан навідріз відмовилися їхати за кордон.

Фехтувальниця Ольга Харлан родом з Миколаєва, та коли Росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну, спортсменка була кордоном.

А от батьки знаменитості залишилися вдома. Ольга зізналась, що вмовляла їх виїхати до неї за кордон. Утім, вони навідріз відмовилися. Лише в перший місяць повномасштабної війни батьки Олі поїхали на захід України, а потім повернулися до Миколаєва.

– Переконати їх дуже складно. Я дуже на цьому наполягала, але вони мені дали зрозуміти, що вони нікуди не поїдуть. Там їхні батьки, там їхній дім, і вони, якщо доведеться, я впевнена, що стануть перед танками, - розповіла Харлан в інтерв'ю для "Rostyslove Production".

Загалом, Оля дуже хвилюється за батьків. Вони постійно живуть під обстрілами. Як зізналась спортсменка, її мама й тато ночують у підвалі, аби почуватися у безпеці.

Фото: скріншот з відео / ©

- Я знаю, що мої батьки, вони не хочуть їхати, тому що вони не хочуть їхати з їхнього будинку, бо Миколаїв – це їхній дім. Вони не хочуть віддавати комусь Миколаїв. Я розумію, що мама сказала: «Не дай Бог, вони прорвуться, і лише тоді ми поїдемо». Обстріли – це дуже страшно, це жахливо. Мої батьки вже п'ять місяців, тому що перший місяць вони були в Івано-Франківську, ночують у підвалі. Ми живемо у приватному будинку, але вже п'ять місяців, можна сказати, вони живуть під землею, - поділилася Оля.

– Я зараз в Італії, у Болоньї. І тут я була 16 лютого, тут я перебуваю багато часу вже. Я тут тренувалася і тренуюся. Після 24 лютого я забрала свою сестру рідну зі своїм племінником. Вже шість місяців вони тут, - зазначила Оля.

Ольга Харлан з племінником / © instagram.com/olgakharlan

 

Нагадаємо, війська РФ вночі обстріляли Миколаївщину.

Фото про наслідки воєнних дій у Миколаєві можна подивитися тут.

Новини

29 березня 2024
28 березня 2024