У Харкові з-під завалів витягли тіла ще сімох загиблих

  • 20:27
  • 18.08.2022

У Харкові з-під завалів витягли тіла ще сімох загиблих. Таким чином, станом на зараз загинуло 17 людей, поранення отримали 42.

Про це повідомив голова ОВА Олег Синєгубов.

– Протягом дня рятувальники розбирали зруйновані будинки. На жаль, з-під завалів витягли тіла ще сімох загиблих. Таким чином, на сьогодні у Харкові загинули 17 людей, зокрема хлопчик 2009 року народження, поранено 42 особи, - йдеться у повідомленні.

Синєгубов зазначив, що у Краснограді від рук росіян у власному будинку загинули подружжя. Їхня 12-річна дочка була викинута вибуховою хвилею з будинку у двір і отримала серйозні поранення. Вона доставлена ​​до Харкова, де медики надають їй необхідну допомогу. Крім того, у Краснограді ще двоє поранених.

Таким чином, в області за добу внаслідок ворожих обстрілів загинули 19 людей, 45 отримали поранення. Такі цифри наводять у Харківській обласній прокуратурі.

За словами прес-секретаря Харківської облпрокуратури Дмитра Чубенка, внаслідок ворожого удару по Салтівському району Харкова в середу, 17 серпня, увечері загинуло 13 людей, 20 поранено. Ракетний удар по Слобідському району Харкова призвів до смерті чотирьох мирних жителів та поранень ще 22 людей.

Нагадаємо, увечері 17 серпня російські агресори вдарили ракетою Іскандер по житловому будинку у Салтівському районі Харкова. Внаслідок вибуху сталися масштабні руйнування та пожежа на площі 600 кв. м. Вогонь вдалося загасити лише сьогодні вранці.

Фото про наслідки воєнних дій у Миколаєві можна подивитися тут.

Новини

18 березня 2024
17 березня 2024