Окупанти обстріляли касетними боєприпасами Миколаївську область, пошкоджено два пожежні автомобілі – ДСНС

  • 17:42
  • 18.08.2022

Російські окупаційні війська вдень 18 серпня обстріляли село Галицинове Миколаївської області.

Про це повідомляють у Facebook Головного управління Держслужби України з надзвичайних ситуацій у Миколаївській області (ГУ ДСНС).

– У результаті влучення касетних боєприпасів реактивних систем залпового вогню один пожежний автомобіль Галицинівського загону місцевої пожежної охорони загорівся, інший зазнав суттєвих пошкоджень. Особовий склад підрозділу знаходився в будівлі та не постраждав, – ідеться у повідомленні.

Пожежу автомобіля ЗІЛ-131 ліквідували.

Зазначають, що рятувальники місцевого підрозділу щодня гасили пожежі в житловому секторі та природних екосистемах поблизу Галицинового і поряд розташованих населених пунктів, які щодня потерпають від ворожих обстрілів.

– Росіяни знову доводять, що вони терористи та їм начхати на всі міжнародні конвенції. Вони знищили техніку підрозділу, позбавивши цим мирне населення, яке досі проживає у селі, допомоги від вогню, адже до найближчого підрозділу ДСНС далеко, – резюмували у держслужбі.

Нагадаємо, на окупованих територіях Миколаївської області залишається 1100 дітей. Росіяни не дають їх вивезти в безпечне місце.

Фото про наслідки воєнних дій у Миколаєві можна подивитися тут.

Новини

19 березня 2024
18 березня 2024
17 березня 2024