Громади Миколаївщини отримали спецоснащення для місцевих пожежно-рятувальних підрозділів

  • 11:54
  • 18.09.2024
459923794_914424870719327_371345625777549750_n

У вівторок, 17 вересня до Дня рятівника України громадам Миколаївської області передали від Українського Червоного Хреста сорок комплектів пожежного обладнання, захисного одягу та первинних засобів пожежогасіння.

В урочистій церемонії передачі взяли участь перший заступник начальника Миколаївської обласної військової адміністрації Георгій Решетілов та Регіональний координатор південного регіону Департаменту надзвичайних ситуацій Національного Комітету Товариства Червоного Хреста України Сергій Мороз.

На початку заходу Георгій Решетілов привітав бійців місцевих пожежно-рятувальних підрозділів з Днем рятівника України.

«Сьогодні відзначається День рятівника України. Місцеві пожежно-рятувальні підрозділи цілодобово стоять на варті захисту від пожеж та надзвичайних ситуацій у громадах. Тому вітаю сильних та мужніх з професійним святом. Сухих рукавів та повернення додому з кожної чергової зміни. А Товариству Червоного Хреста України вдячність за підтримку підрозділів у наданні такого оснащення», – звернувся до присутніх Георгій Решетілов.

Також у заході взяли участь начальник управління з питань цивільного захисту облвійськадміністрації Євген Пронін, перший заступник начальника ГУ ДСНС України у Миколаївській області Андрій Криворучко, начальник Миколаївської районної військової адміністрації Максим Кашуба та його заступник Раміль Агабєков, голова Миколаївської організації Товариства Червоного Хреста України Андрій Скороход та керівник аварійно-рятувальної служби ЧХУ Аркадій Дабагян.

Новини

19 вересня 2024
18 вересня 2024