В міськраді попередили миколаївців, що не можна нападати на інспекторів з паркування

  • 15:58
  • 17.09.2024
gorsovet

В Миколаєві періодично водії-порушники намагаються вчинити конфлікт з інспекторами з паркування. Але за це передбачена адміністративна або кримінальна відповідальність.

Про це повідомили в Миколаївській міській раді.

Якщо ви створюєте опір представникові влади, яким є інспектор із паркування, то кримінальну відповідальність передбачає стаття 342 Кримінального кодексу України. Завдання тілесних ушкоджень інспектору буде каратись за низкою інших статей Кримінального кодексу.

“Інспектори з паркування, яких ви можете побачити на вулицях міста Миколаєва – це головні спеціалісти сектору контролю за стоянкою і зупинкою відділу безпеки дорожнього руху та паркування управління транспортного комплексу, зв’язку та телекомунікацій Миколаївської міської ради – працівники органу місцевого самоврядування”.

“Це означає, що вони, відповідно до статті 6 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», перебувають під правовим та соціальним захистом та мають право на повагу до особистої гідності, справедливе та шанобливе ставлення до себе з боку громадян”, - розповіли в мерії.

Новини

19 вересня 2024
18 вересня 2024