
У Миколаєві тимчасово заборонили готувати їжу у закладі, де зафіксовано спалах харчової токсикоінфекції. Проводяться лабораторні дослідження.
Про це повідомили у Головному управлінні держпродспоживслужби в Миколаївській області.
В управлінні держпродспоживслужби зазначили, що у закладі отруїлося 16 людей.
«Державними інспекторами проведено відбір 15 зразків харчових продуктів для мікробіологічних досліджень на виявлення на сальмонели та проведено відбір 10 зразків змивів з обладнання, що контактує з харчовими продуктами на виявлення патогенної мікрофлори», — додали у держпродспоживслужбі.
Головний державний інспектор виніс розпорядження «Про тимчасове припинення виробництва та обігу харчових продуктів на потужності».