Буданов заявив, що в Україні неможливий ні корейський, ні молдовський, ні німецький сценарії закінчення війни

  • 11:54
  • 22.06.2024
13fc66ec260d75148b66a4ebbac8f334.i999x999x670

Глава ГУР МО Кирило Буданов вважає, що війна рф проти України є свідченням руйнування світового порядку, створеного після Другої світової війни.

Про це він заявив під час онлайн-лекції для слухачів програми підготовки "Senior Executive Fellows" Школи управління ім. Джона Ф. Кеннеді Гарвардського університету.

"Подолати руйнівний ефект пропаганди кремля в середині РФ може або якась форс-мажорна ситуація, або дуже тривала системна робота, яка може дати результат лише через кілька десятиліть", - зазначив очільник ГУР МО.

За словами Буданова, у межах протистояння з агресивною росією він є прихильником нероздільного підходу сили і дипломатії.

"Тут неможливий ані корейський, ані молдовський, ані німецький сценарії - усе це не працює. Тут має поставитись крапка один раз і назавжди. Нині є всі ознаки руйнування світового порядку, створеного після Другої світової війни. І війна росії проти України - яскраве свідчення того, як одна людина підірвала систему світової безпеки. Або ми разом змусимо повернутися до того світового порядку, який був створений і багато років більш-менш усіх задоволень, або настав час для нового світового порядку", - додав керівник ГУР.

Новини

27 червень 2024
26 червень 2024