В Миколаївській ТЕЦ запевняють, що встигнуть відремонтувати тепломережу на Пограничній до опалювального сезону

  • 13:56
  • 20.06.2024
290614_6672dfb09d4a01_21015025_2000_watermark

Директор Миколаївської теплоелектроцентралі Дмитро Мирошниченко запевняє, що працівники встигнуть завершити ремонтні роботи існуючої мережі на вулиці Пограничній до початку опалювального сезону. 

Про це у коментарі «НикВести» сказав директор Миколаївської теплоелектроцентралі (ТЕЦ) Дмитро Мирошниченко. 

Нагадаємо, що у лютому управління анонсувало будівництво нової теплової мережі вздовж вулиці Пограничної у Миколаєві, яка стала однією з найбільш проблемних ділянок під час минулого опалювального сезону. Відповідний тендер вартістю понад 500 мільйонів гривень оголосили у березні. Пізніше з’ясувалось, що коштів на її будівництво все ще не знайшли.

Однак, в Миколаївській ТЕЦ запевняють, що ризиків зриву опалювального сезону 2024-2025 немає — тепло будуть подавати по існуючій мережі, зараз її ремонтують. 

— Проєкт будівництва нової мережі планували організувати за рахунок донорських організацій. Ремонт мережі, яка належить ТЕЦ, зараз продовжується, ви можете поїхати і побачити це на власні очі. Те, що казав Євген Гладков стосувалось будівництва нової мережі, а діючу мережу на вулиці Погранична ми ремонтуємо і вона буде готова до опалювального сезону, тому що в цьому році на це було вкладено достатня кількість грошей. Ми ремонтуємо її і в цьому році будемо подавати тепло у місто по ній, — сказав Дмитро Мирошниченко.

В свою чергу, директор управління житлово-комунального господарства Миколаївської ОВА Євген Гладков нагадав, що коли гроші для будівництва нової теплової мережі знайдуть — її почнуть будувати поряд з тою, яка вже є. 

— Ніхто нікого без тепло не залишить, — сказав Євген Гладков. 

Новини

21 жовтня 2024
20 жовтня 2024