В управлінні ЖКГ Миколаївської ОВА закликали бізнес відмовитись від зовнішньої світлової реклами для економії електроенергії

  • 10:33
  • 20.06.2024
83365fce8e494c268imba14bbb42e7d7ycp7bsbhkm74rsc_conv_open_graph

Начальник управління ЖКГ Миколаївської обласної військової адміністрації Євген Гладков закликав представників бізнесу не вмикати зовнішню рекламу з підсвіткою задля економії електроенергії.

Про це він заявив 18 червня під час свого брифінгу.

Він зазначив, що для вивільнення обсягів електроенергії і в інтересах населення Кабмін зобов'язав всі органів влади зменшити споживання електроенергії, відмовившись від кондиціонерів та освітлення будівель. За словами Гладкова, це перше таке рішення про тимчасову заборону на період застосування графіків обмеження електричної потужності.

З огляду на це посадовець звернувся до представників миколаївського бізнесу з проханням не вмикати зовнішню рекламу. 

— Я звертаюсь до нашого свідомого бізнесу. Вони молодці працюють в період війни, але витрати електроенергії на зовнішню рекламу теж треба, я навіть не хочу сказати обмежити, їх надо припинити, щоб ми в побуті відчували себе все більше комфортніше, – заявив він.

Євген Гладков додав, що головним завданням наразі має стати впровадження розподіленої генерації, щоб наростити потужності генерації, як в комунальному господарстві, так і на субʼєктах господарювання, які працюють в непреривному циклі.

Новини

21 жовтня 2024
20 жовтня 2024