Як правильно обрати яку криптовалюту купити?!

  • 12:20
  • 16.06.2024
a1b135f-690-426

Світ криптовалюти дуже швидко розвиваєть. Ми бачимо, як щодня запускаються нові техологічні проекти, повʼязані з криптовалютою. Як ринок корелює з фондовим та як вже сьогодні криптовалюту використовують як інструмент у боротьбі за президентське крісло у США.

Все це говорить про те, що ця сфера все більше і більше входить у наше повсякденне життя і рано чи піздно кожен з нас може доторкнутись до крипти.

Але ринок криптовалют дуже насичений, а активів велике розмаїття. Тож як правильно щукати яка монета перспективна, а яка ні?! 
Адже існує велика кількість інструментів та майданчиків у Web3 просторі і далеко не всі розуміють які корисні, а які ні. Де можно робити ончейн аналіз безкоштовно, а де по підписці. 

Щоб цей шлях вам полегшити автор телеграм каналу «моя первая бычка» розповідає, які основи пошуку криптовалют існують на ринку криптовалют, та які основні майданчики для вивчення та аналізу проекту та розвитку його активів. Він має у своєму багажу близько двох років досвіду  та розповідає не тільки як знайти, а і як поводитись на ринку криптовалют у складних ситуаціях. Які зараз інсують тренди та ще багато цікавого та корисного ви зможете знайти за цим посиланням.

Новини

25 червень 2024
24 червень 2024