Другий сезон «Дім дракона» вийде 17 червня. Де дивитися українською

  • 07:17
  • 15.06.2024
zz733

Другий сезон «Дім дракона» від HBO можна буде подивитися на медіасервісі Megogo: прем’єру запланували на 17 червня, повідомила компанія.

Нові серії виходитимуть щотижня. Перша буде доступна в оригіналі або українською, озвученою власною студією Megogo Voice. Наступного дня після прем’єри з’явився версія жестовою мовою від ініціативи сервісу «Дивись як чутно». Кажуть, що незабаром переклад буде доступний і для першого сезону серіалу, проте не вказали коли.

Як відомо, Megogo є партнером Warner Bros. Discovery з показу серіалів HBO та Max в Україні. Тобто може показувати всі нові релізи HBO і Max, а також серіалів із каталогу.

Нагадаємо, у 2022 році перший сезон «Дому Дракона» https://ain.ua/2022/08/22/dim-drakona-vyjshov-z-rosijskoyu-ozvuchkoyu/ target="_blank">вийшов на Megogo російською мовою від російської «Амедіатеки». Тоді в компанії пояснили, що всі аудіодоріжки до контенту належать саме американському правовласнику і передаються в готовому вигляді, в якому компанія має їх відкрити, відповідно до домовленостей. В іншому випадку це буде порушення угод.

Серіал заснований на романі Джорджа Мартіна «Вогонь і кров». Його сюжет розгортається за 200 років до подій «Гри престолів» і розповідає історію Дому Таргарієнів.

У другому сезоні, після коронації короля Ейгона ІІ та смерті сина королеви Рейніри, дім Таргарієнів розділився навпіл. У Королівській Гавані Ейгон II править із Залізного трону за підтримки Алісенти та Зеленої ради під захистом найбільшого дракона Вестеросу. 

У вигнанні на Драконовому камені королева Рейніра та її Чорна рада обмірковують свій наступний крок. Насувається громадянська війна, й обидві сторони шукають підтримки у великих домів Вестеросу, зрештою накопичуючи армії — і драконів.

Новини

22 червень 2024
21 червень 2024